kuntotarkastus4

Insinööritoimisto 4TP

Juha Miikkola perusti Insinööritoimisto 4TP:n on vuonna 1995. Sen pääasiallinen toimiala ovat erilaiset kiinteistökantaan kohdistuvat asiantuntijapalvelut.

 • Asuntokaupan tarkastukset
 • Konsultointia mm. rakennusvirhe-, kosteusongelma- ja riita-asioissa
 • Korjaustyösuunnittelua ja -valvontaa

Kokemus

Asiantuntijapalveluja jo yli 20 vuoden ajan.

Asiakkaamme

Yli 1000 asuntokaupan kuntotarkastuksen myötä asiakkaamme ovat pieniä ja suuria, yksityisiä ja valtion tai kuntien julkisyhteisöjä, kansainvälisiä pörssiyrityksiä ja tietenkin myös yksityisiä kiinteistön omistajia.

Pätevyys

Allekirjoittanut on rakennusinsinööri (RI), pätevöitynyt kuntoarvioija (PKA), asuntokaupan kuntotarkastaja (AKK) ja Keskuskauppakamarin hyväksymä tavarantarkastaja (HTT).

Pyydä hinta-arvio

Voit ottaa meihin yhteyttä viereisellä kaaviolla tai sitten lähettämällä meilin suoraan: juha.miikkola (at) 4tp.fi.

Rekrytointi

Etsimme ammattitaitoista kuntotarkastajaa / kuntoarvioijaa / märkätilojen kosteustarkastajaa.

Etsimämme henkilöllä on RI tai DI -peruskoulutus, pätevöityneen kuntoarvioijan / kuntotarkastajan (AKK) tutkinto, sekä usean vuoden työkokemus tuloksellisesta ja ammattitaitoisesta työstä. Arvostamme lisäksi aloitteellisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja nykyaikaisen tieto- / toimistotekniikan hyvää hallintaa.

Insinööritoimisto 4TP tarjoaa haasteellisen työpaikan, kilpailukykyisen palkan ja laadukkaat asiakkaat ammattitaitoiselle tekijälle. Eikä meillä ole tylsää.

Ota yhteyttä!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti